Geplaatst op

Voegen badkamer schoonmaken

Waarom is het zo belangrijk dat de voegen in de badkamer schoon zijn en hoe ontstaan de schimmels eigenlijk in een badkamer?

Schimmels ontstaan meestal in de badkamer. Dit komt vooral door de vochtige lucht die tijdens het douchen ontstaat. De vochtige lucht is een gunstige leefomgeving voor de schimmels, hierdoor kan de schimmel zich makkelijker verdubbelen.
De badkamer is een gebied waar je het liefst wil dat het altijd schoon is, maar helaas is dit niet altijd het geval. Door de micro-organisme, schimmels en bacteriën kan een voeg een grote besmettingsbron zijn, vooral voor jonge kinderen zwangere vrouwen en ouderen met een zwakkere gezondheid. Vaak zijn schimmels lastig te verwijderen of blijven ze maar terugkeren, waardoor de badkamer al snel een schimmelpopulatie heeft.

Met een normale borstel kunt u niet zo dicht in de buurt van de schimmels komen als met de Fuginator Voegenborstel. De borstel met een breedte van 6 mm is gemaakt om de kleinste stukjes viezigheid schoon te maken. De Fugizid schimmelverwijderaar is het uitstekende product om de voegen schimmelvrij te maken. Vieze voegen? Waar wacht je nog op?