Voegenborstel #100% GERECYCLED (universeel)

 17,95

Artikelnummer: 023 Categorie:

Beschrijving

Voegenborstel #100% GERECYCLED  is speciaal ontwikkeld om de strijd aan te gaan tegen het restplastic in de wereld. Zo denkt Fugenial wordt er gedacht een schonere toekomst zonder restplastic.

Blauer Engel

Voegenborstel #100% GERECYCLED heeft als keurmerk het Duitse milieukeurmerk Blauer Engel gekregen. Dit is een keurmerk wat alleen wordt toegekend aan milieuvriendelijke producten. De Blauer Engel staat voor:

  • Bescherming van natuurlijke hulpbronnen door gebruik te maken van recyclaten.
  • Beperkingen op de niveaus en het vrijkomen van verontreinigingen

100% HPDE rest-afval

Voegenborstel #100% GERECYCLED is gemaakt van 100% HPDE rest-afval. HPDE bestaat uit koolstof en waterstof en heel gemakkelijk worden omgesmolten. Bij de verbranding van deze kunststof zal er daarom geen schadelijke stoffen vrijkomen.

Het HPDE wat gebruikt is bij deze voegenborstel is rest-afval van de industrie, handel en coventionele huishoudens. Het borstelmateriaal bestaat uit snijresten van het op maat knippen tijdens het produceren van andere HDPE-producten.

Voegenborstel

De Voegenborstel #100% GERECYCLED reinigt alle schimmel, bacterien en viezigheid tussen de voegen van uw tegels. De makkelijke handgreep van de voegenborstel zorgt voor een effectieve werking. De voegenborstel is gemaakt van HDPE kunstof en kan daarom drijven op water. Dit is makkelijk tijdens het schoonmaken. De Voegenborstel #100% GERECYCLED is universeel en kan voor iedere voeg gebruikt worden.

Profiteer samen met ons van de voordelen en behoud van natuurlijke hulpbronnen!

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Extra informatie

Gewicht 0.081 kg
Afmetingen 16.0 × 8.0 × 4.2 cm