Voegenborstel BIO quality

 17,95

Artikelnummer: 026 Categorieën: ,

Beschrijving

De Voegenborstel BIO quality helpt mee met de strijd tegen plastic door gebruik te maken van hernieuwbare grondstoffen!

Voegenborstel BIO quality

De Voegenborstel BIO quality reinigt alle bacteriën, schimmels en viezigheid tussen de voegen van uw tegels. De makkelijke handgreep van de voegenborstel zorgt voor een effectieve werking. Ook kan de Voegenborstel drijven op water. Dit kan handig kan zijn tijdens het schoonmaken. De Voegenborstel BIO quality is universeel en kan voor iedere voeg gebruikt worden.

Blauer Engel

De Voegenborstel BIO quality is van oorsprong een Duits product en heeft daarom het Duitse milieukeurmerk Blauer Engel gekregen. Dit is een keurmerk wat alleen wordt toegekend aan milieuvriendelijke producten. De Blauer Engel staat voor:

  • Bescherming van natuurlijke hulpbronnen door gebruikt ge maken van recyclaten
  • Beperkingen op de niveaus en het vrijkomen van verontreinigen

Productie:

De Voegenborstel BIO quality is gemaakt van het materiaal 2804X en bestaat voor 93% uit hernieuwbare grondstoffen. Een productiecomponenten van de Voegenborstel BIO quality is lignine. Dit is na cellulose het meest voorkomende biopolymeer in de natuur. De lignine is een bijproduct van de cellulose-industrie en wordt gemengd met natuurlijke versterkende vezels zoals vlas, hennep en biologische additieven. Het resultaat is een vezelcomposietmateriaal.  Dit wordt vervolgens gebruikt om het handvat van de Voegenborstel BIO quality te maken.

Extra informatie

Gewicht 0.073 kg
Afmetingen 15.7 × 1.7 × 8 cm