Voegen schoonmaken

Hoe maakt u de voegen schoon?

Wij zijn dit bedrijf gestart omdat wij steeds vaker inzagen hoe vies de voegen zijn in huizen, appartementen, restaurants, bedrijven, etc. zijn. Vaak worden de voegen zwart of ontstaat er een schimmel- of bacteriepopulatie in de voeg. Na aanleiding van dit probleem hebben wij een product ontwikkeld om de vieze voeg hygiënisch schoon te maken.

Vieze voegen
De voeg heeft een klein hoogte verschil met de tegels, hierdoor kan er eerder viezigheid in de voeg komen. Dit kan onder anderen zijn: etensresten, zand, stof, haren, schimmels, bacteriën, etc. Ook verandert vaak de witte voeg naar een zwarte kleur. Door het hoogteverschil tussen de voeg en de tegels zijn de voegen moeilijker schoon te houden. Een dweil, schoonmaakdoek of een stofzuiger is te groot en te zacht en is niet genoeg om de voeg schoon te houden.

Schimmels in voegen
Schimmels is een zwam wat niet altijd met het blote oog te zien is. De schimmel leeft van rottende organismes uit de natuur en kan zich snel voortplanten. Het moment dat de schimmel met het blote oog te zien is, is er een kolonie ontstaan. Deze situatie komt het meest voor in de badkamer. De Badkamer de uitstekende vochtige en warme plek voor de schimmel om zich voort te planten. Ook kunnen schimmels voorkomen in de huiskamer, eetkamer, keuken en wc. Een schimmel kan negeatieve gevolgen hebben voor de gezondheid en kan een nare geur afgeven tijdens het douchen. Om dit probleem te verbeteren moeten de voegen schoongemaakt worden. Het heeft geen zin om er een extra laag voegenverf op de tegels toe te voegen, de schimmels komen uiteindelijk toch door de verflaag heen.

De oplossing
Wij hebben gemerkt dat een tandenborstel of een grotere borstel niet in voeg past om de voegen schoon te maken, ook zagen wij dat er vaak een verkeerd reinigingsmiddel wordt gebruikt. Voor dit probleem hebben wij een perfecte oplossing. Wij hebben de Fuginator Voegenborstel ontwikkeld voor een effectieve reiniging van de voegen. Binnen minder dan een minuut kan uw voeg schoon zijn.

Wat is er nodig?
U hebt nodig: de Fuginator Voegenborstel, het reinigingsmiddel Fugizid schimmelreiniger voor de schimmels of het reinigingsmiddel Fugirein voor reguliere vieze voegen en een doekje om de voegen droog te maken.

Hoe moet je het doen?
In vier stappen de voegen schoonmaken:
1. U spuit met de Fugirein of de Fugizid op de voegen en laat het even een paar minuten intrekken.
2. U borstelt de voegen met de Fuginator voegenborstel.
3. U maakt de voegen droog met de schone doek.
4. U heeft een schone voeg.

Mocht u nog vragen hebben mail dan gerust. wij beantwoorden uw mail binnen 24 uur terug!
info@voegenborstel.nl

Het Voegenborstel Team

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten